Zní to na jednu stranu dobře. Být nestíáhající podnikatelka s nadváhou, jdu do toho, abych nejedla sračky z restaurací. Moje velký mínus tohoto systému ale je, že člověk si má jídlo připravovat sám nebo jeho okolí proto, aby tomu předal tu správnou energii. Taky to, že vim, co si vařim, je důležitý. A v neposlední řadě mi to opět zavání předáváním mých kompetencí mé odpovědnosti někam dál, na někoho, na tu firmu, aby mi zaručila zhubnutí/zdravý jídelníček/prostě že se najim. Spotřebva krabiček mi trhá žíly už když to čtu. A nesouhlasím s tím taky proto, že to vede k lenosti. Vaření má svůj velký význam v životě člověka a za nic na světě bych si to nenechala vzít. A i proto ze mě nikdy pracovně vytížená podnikatelka nebude, protože bych právě o ony životní součásti přišla
Takže za mě s tím nesouhlasím!